Opnieuw pech ... - Chris Van Gompel - Duatleet
 
2 weken geleden koos 1 of adere virale infectie mij uit om eens stevig uit de bol te gaan .
Ik moest zelfs even langs op de dienst spoedgevallen van Klina ... 
Ondertussen zijn we opnieuw hersteld en heb ik deze week de looptrainingen voorzichtig hervat , enkele korte duurloopjes en dat ging alvast niet bijzonder slecht . Mijn doelstellingen heb ik evenwel moeten bijstellen nu want het is een feit dat ik blijkbaar mijn belastingspiek heb bereikt onder de gegeven omstandigheden . 2 weken geleden voelde ik me immers een volledig leeggeperste citroen !
Bijgevolg dus geen concrete doelstellingen voor mij , geen Powerman duatlon van Oostenrijk én geen W.K. Powerman te Zofingen . Het zal niet voor dit jaar zijn en misschien lukt het me niet meer om er ooit aan de start te verschijnen , de toekomst zal het uitwijzen maar momenteel is het belangrijk dat ik opnieuw een basis leg op een rustige manier en opnieuw het plezier in de sport kan vinden .
De eerstvolgende wedstrijd waar in van start zal gaan is de stratenloop van Brecht , 10 km , toffe sfeer rondom het percours en ik werd er reeds 2 keer 2de en kom er bijgevolg altijd graag terug !Leave a Reply.

    Author

    Chris Van Gompel
    Belgian long distance duathlete

    RSS Feed